Termeni și Condiții de utilizare stagephoto.ro

Termeni și condiții

Utilizarea produselor și serviciilor oferite de www.stagephoto.ro se aplică fiecărui utilizator în parte și presupun acceptarea în totalitate a acestora și acordul dumneavoastră vizavi de termenii și condițiile de mai jos.

Accesul și utilizarea site-ului www.stagephoto.ro sunt gratuite și au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare in cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

INFORMATII DESPRE SITE

Site-ul www.stagephoto.ro este proprietatea ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO, înregistrată în registrul asociațiilor și fundațiilor cu numărul 25411/A/2018,  având C.I.F. 39321596, cu sediul in București, sector 6, Bd. Timișoara 101Y, cod poștal 061327, denumită pe parcursul acestor Termeni și Condiții.

Coordonate de contact:

telefon: +40 723 037 045

email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

website: www.stagephoto.ro

www.stagephoto.ro este un site dedicat membrilor asociației și persoanelor interesate de domeniul fotografiei. Acesta are rol de informare și suport în dezvoltarea utilizatorilor săi.

1. TERMENI GENERALI

www.stagephoto.ro include: texte, imagini, baze de date, servicii, logo-uri, reclame și constituie “conținutul” site-ului menționat, care este proprietatea ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO.

ASOCIAȚIA STAGE PHOTO își rezervă dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adăuga si/sau retrage prezenții termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării lor pe www.stagephoto.ro.

Totodată, ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO poate limita accesul la site sau la anumite facilități din site, poate aduce limitări anumitor IP-uri, fără notificări și fără vreo răspundere.

2. UTLIZAREA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Informațiile prezente pe www.stagephoto.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul "utilizator" al acestui site se înțelege orice persoana fizică sau juridica care va accesa acest site.

Puteți copia și tipări conținutul site-ului www.stagephoto.ro pentru folosința dumneavoastră personala, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.stagephoto.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat.

Utilizarea site-ului www.stagephoto.ro presupune acceptarea acestor termeni și condiții de utilizare.

Nu sunt permise:

  • modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vânzarea, distribuția de materiale realizate prin reproducerea, afișarea sau modificarea conținutului www.stagephoto.ro fără obținerea acordului prealabil al ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO.
  • îndepărtarea însemnului care marchează dreptul de autor al www.stagephoto.ro asupra conținutului acestuia
  • reproducerea conținutului www.stagephoto.ro și trimiterea acestuia către alte website-uri sau servere sau alte mijloace de stocare a informației.
  • preluarea, prelucrarea, reproducerea si folosirea informațiilor obținute prin intermediul www.stagephoto.ro, în scopuri comerciale.

Este interzisă orice utilizare a conținutului www.stagephoto.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

3. DREPTURI DE AUTOR

Conținutul www.stagephoto.ro este proprietatea ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe aparținând www.stagephoto.ro, fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept, se pedepsește conform legilor in vigoare.

Conținutul www.stagephoto.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fără permisiunea anterioara scrisa a reprezentanților ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO.

4. ÎNSCRIERE MEMBRI

Accesul la www.stagephoto.ro este liber.

Pentru opțiunea „ÎNCRIERE”, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact.

Formularele de înregistrare vor conține informații detaliate ale utilizatorului, cum ar fi numele complet, telefon, adresa email.

5. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI & PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Completarea formularului de înscriere este considerata consimțământul expres și neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactării si transmiterii de mesaje electronice. ASOCIAȚIA STAGE PHOTO nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de către utilizatori prin intermediul formularului de înscriere. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, ASOCIAȚIA STAGE PHOTO are obligația de a administra în condiții de siguranță, și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori. De asemenea, va aducem la cunoștință faptul că utilizatorul poate manifesta oricând dreptul de opoziție, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastră de date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea www.stagephoto.ro si la protecția utilizării, ne puteți contacta prin intermediul secțiunii “Contact” din site.

Scopurile în care ASOCIAȚIA STAGE PHOTO poate utiliza aceste informații este acela de a selecta viitorii membri ai asociației, precum și:

  • evidenta calității de „membru” a utilizatorilor www.stagephoto.ro
  • procesarea cererilor de adeziune la calitatea de „membru” al utilizatorilor www.stagephoto.ro

 Drepturile utilizatorilor:

a. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

b. să solicite încetarea prelucrării datelor sale personale;

c. să solicite încetarea expedierii de mesaje promoționale.

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, către ASOCIAȚIA STAGE PHOTO.

În situația in care utilizatorul solicita încetarea prelucrării datelor cu caracter personal, accesul la o parte din conținutul www.stagephoto.ro va fi automat restricționat, deoarece aceasta nu poate funcționa fără prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul www.stagephoto.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează aceasta, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

www.stagephoto.ro nu oferă informația colectata unor terți fără consimțământul dumneavoastră expres și prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi către terțe persoane sau către site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informație identificabila personal despre niciun utilizator individual.

6. LIMITAREA RĂSPUNDERII

ASOCIAȚIA STAGE PHOTO nu este răspunzătoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor www.stagephoto.ro;

– acces neautorizat la datele utilizatorului;

– declarații/acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor www.stagephoto.ro;

– orice alte probleme legate de serviciile oferite de www.stagephoto.ro.

In condițiile în care considerați ca un anumit material aflat pe site, postat de către terți sau utilizatori, încalcă drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situații la adresa de Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

www.stagephoto.ro este oferit în aceasta forma fără alte garanții. ASOCIAȚIA STAGE PHOTO nu este si nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale www.stagephoto.ro sau ale conținutului acestuia.

7. DREPT APLICABIL

Termenii și Condițiile prezente, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestora sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba folosita pentru Termeni și Condiții este limba româna. In caz de litigiu numai instanțele românești vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta să adere la acești Termeni si Condiții.

Utilizatorul site-ului www.stagephoto.ro confirma ca a citit și acceptat acești Termeni și Condiții. Utilizarea www.stagephoto.ro implica acceptarea necondiționată a acestor Termeni si Condiții.

8. SUSPENDAREA ACCESULUI

www.stagephoto.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite  explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

9. SCHIMBĂRI ALE SITE-ULUI

www.stagephoto.ro își rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, www.stagephoto.ro își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Anumite părți ale conținutului publicat pe www.stagephoto.ro pot sa fie furnizate de terțe persoane cu care www.stagephoto.ro are relații contractuale în acest sens. De asemenea, in interiorul conținutului www.stagephoto.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane.

www.stagephoto.ro nu este responsabil în nici o măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.stagephoto.ro nu este responsabil de conținutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

10. MODIFICAREA PREZENTEI SECȚIUNI DE TERMENI ȘI CONDITII

www.stagephoto.ro își rezerva dreptul sa schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități. Atunci când acești termeni se vor modifica, www.stagephoto.ro vă va putea notifica prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării linkului privind schimbările pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

11. CONFIDENTIALITATE

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe site-ul www.stagephoto.ro, prin posta electronica sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidențialitate. (Accesul se face prin www.stagephoto.ro).

Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

12. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Angajamentul ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO cu privire la protecția datelor cu caracter personal

Încrederea dumneavoastră în serviciile și membrii noștri este una din principalele noastre preocupări. In acest sens, pentru a va furniza cea mai buna experiență posibilă, ne concentram pe continua îmbunătățire în întreaga noastră activitate.

ASOCIAȚIA STAGE PHOTO cunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cadrul prezentelor Termeni și Condiții.

ASOCIAȚIA STAGE PHOTO este o organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică și independentă, cu beneficiu public, înființată în temeiul O.G. nr.26/2000.

ASOCIAȚIA STAGE PHOTO are sediul social in București, Bd. Timișoara nr.101Y, Sect. 6, cod poștal 061327, telefon 0723 037 045, este înregistrată în registrul asociațiilor și fundațiilor cu nr. 25411/A/2018, având cod fiscal 39321596 si cont IBAN RO26CECEB00030RON0111732 deschis la CEC bank – Sucursala Piața Operei și este reprezentată legal de dl. Miluță Flueraș – Președinte.

ASOCIAȚIA STAGE PHOTO respectă confidențialitatea tuturor membrilor și confidențialitatea tuturor vizitatorilor website-ului nostru și va trata/prelucra datele personale cu mare atenție, in condiții tehnice și organizatorice de securitate adecvată.

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastră, daca sunt oferite cu bună știință, de buna voie, din proprie inițiativă, fie la solicitarea ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO, de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online sau formularul de înscriere pe  website-ul ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO.

Utilizarea acestui website de către dumneavoastră se supune prezentelor prevederi și Condițiilor generale, tehnice si de participare ale ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO.

Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni și condiții nu utilizați website-ul nostru sau nu ne furnizați datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii să fie condiționate de furnizarea datelor dvs. personale.

ASOCIAȚIASTAGE PHOTO nu va prelucra datele dumneavoastră personale decât în măsură în care acest demers este necesar îndeplinirii scopurilor mai jos menționate, cu respectarea masurilor legale de securitate și confidențialitate a datelor.

Ce date cu caracter personal prelucrează ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO?

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni, care se efectuează asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispoziție in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, blocarea, ștergerea, distrugerea, arhivarea.

Pentru a accesa website-ul ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO, nu este nevoie sa ne furnizați niciun fel de date cu caracter personal.

ASOCIAȚIA STAGE PHOTO  in contextul îndeplinirii obligațiilor legale (recrutarea de noi membri), vă poate solicita anumite date cu caracter personal.

In acest sens, ASOCIAȚIASTAGE PHOTO va prelucra, printre altele, următoarele date cu caracter personal: numele și prenumele, telefon, adresa de domiciliu/reședință, e-mail, data nașterii, etc.

Cine sunt persoanele vizate?

Persoanele (vizate) ale căror date pot fi prelucrate de către ASOCIAȚIA STAGE PHOTO , sunt cele care aspiră la calitatea de membru al asociației.

Consecințele refuzului furnizării datelor cu caracter personal

Dumneavoastră, în calitate de persoana vizata, sunteți obligați să furnizați date complete, actualizate si corecte.

Pentru a va putea oferi anumite servicii specifice activității ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO, aceasta va solicita datele cu caracter personal necesare înscrierii în asociație, iar refuzul de a furniza astfel de date poate determina imposibilitatea dobândirii calității de membru.

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale în vederea accesării serviciilor ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO, dumneavoastră sunteți informat/ă și/sau vă exprimați în mod expres consimțământul (vă dați acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale în conformitate cu dispozițiile legale privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date (legislația interna și dreptul comunitar-UE).

În cazul în care prelucrarea datelor nu mai este necesară pentru îndeplinirea unei obligații legale, și nici nu este justificată de un interes legitim al ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO, dumneavoastră puteți refuza o astfel de prelucrare sau vă puteți retrage consimțământul dat anterior, refuzul urmând să producă efecte pentru viitor.

ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO va considera toate informațiile colectate de la dumneavoastră ca fiind confidențiale si nu le va partaja cu terți fără consimțământul dumneavoastră expres si anterior.

Durata prelucrării datelor cu caracter personal

În vederea realizării scopului menționat, ASOCIAȚIA STAGE PHOTO va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe toata perioada de desfășurare a activităților, până în momentul în care dumneavoastră, sau reprezentantul legal/convențional al dvs., veți exercita dreptul de opoziție/ de ștergere (cu excepția situației in care ASOCIAȚIA STAGE PHOTO prelucrează datele în baza unei obligații legale sau justifică un interes legitim). Ulterior încheierii operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, în scopul pentru care au fost colectate, dacă dumneavoastră sau reprezentantul legal/convențional nu veți exercita dreptul de opoziție/de ștergere, conform legii, aceste date vor fi arhivate de către ASOCIAȚIA STAGE PHOTO pe durata de timp prevăzută în procedurile interne ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO și/sau vor fi distruse.

Ce măsuri de siguranță sunt utilizate pentru protejarea datelor dumneavoastră?

Pentru a evita utilizarea fără drept a datelor personale, precum și eventualele abuzuri, utilizăm metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici si proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Securitatea integrală a datelor transmise prin internet nu poate fi niciodată garantată. În timp ce ASOCIAȚIA STAGE PHOTO depune toate eforturile în privința protejării datelor dumneavoastră personale, nu putem garanta în mod absolut securitatea datelor transmise către website-ul ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO. Orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastră. Odată ce primim informația referitoare la dumneavoastră, vom utiliza proceduri și masuri stricte de siguranță împotriva utilizării neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulgării datelor personale.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Prin citirea acestui document, dumneavoastră ați fost informat/ă cu privire la drepturile de care beneficiați, conform prevederilor legale aplicabile, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție si procesul individual automatizat. Totodată, atunci când prelucrarea se realizează pe consimțământ, dumneavoastră aveți dreptul, de a va retrage consimțământul în orice moment in forma scrisă, adresată ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO, in condițiile legislației aplicabile, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

De asemenea, dumneavoastră aveți dreptul de a va opune in orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, prelucrării datelor personale in scop de marketing direct, utilizând, dacă este cazul, funcția de dezabonare inclusă în materialele de marketing.

Pentru celelalte scopuri, dumneavoastră aveți dreptul de a vă opune, în orice moment, în mod gratuit, ca datele cu caracter personal pe care le furnizați către ASOCIAȚIA STAGE PHOTO sa facă obiectul unei prelucrări, cu menționarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive întemeiate și legitime, legate de situația dvs. particulara, cu excepția cazurilor in care ASOCIAȚIA STAGE PHOTO demonstrează că are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevalează intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanța. În caz de opoziție nejustificata, ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO este îndreptățită sa prelucreze in continuare datele in cauza.

Prin citirea acestui document dumneavoastră ați luat la cunoștință și înțelegeți faptul ca datele cu caracter personal furnizate către ASOCIAȚIA STAGE PHOTO constituie elemente determinante pentru accesarea serviciilor oferite de ASOCIAȚIA STAGE PHOTO și/sau derularea activității.

În cazul în care, dumneavoastră, direct sau prin reprezentant, vă exercitați drepturile menționate mai sus, în mod vădit nefondat, nejustificat sau excesiv, în special din cauza caracterului repetitiv, ASOCIAȚIA STAGE PHOTO poate:

  • fie sa perceapă o taxa rezonabila ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea masurilor solicitate;
  • fie sa refuze sa dea curs cererii.

De asemenea, dumneavoastră vă este recunoscut dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere și de a introduce o cale de atac judiciara.

Aceste prevederi pot suferi modificări/actualizări ocazionale. Vă recomandam sa verificați la fiecare utilizare a www.stagephoto.ro prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informați in legătură cu acestea. Prin accesarea website-ului www.stagephoto.ro sau utilizarea serviciilor ASOCIAȚIEI STAGE PHOTO prin intermediul website-ului menționat, ulterior modificărilor, se vor considera acceptate, noile prevederi.

Prezentul set de Termeni si Condiții a fost actualizat la data de 07.05.2018

Last modified on Vineri, 01 Iunie 2018 09:46